خوب آپدیت کردم. ولی باید بگم مضخرف ترین روش آپدیتی هست که در این دو سه سال اخیر دیدم! با F12 وارد محیط uefi شدم و بوت از فلش مموری رو زدم. اول که یک صفحه سیاه میاد و باویس فعلی پاک میشه بعد بایوس جدید رایت میشه و بعد هم وریفای میکنه:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد از اون بایوس بکاپ هم اتوماتیک آپدیت میشه که همین قضیه ریسک کار رو بالا میبره.
توصیه میکنم اگر مشکلی ندارید هرگز این بایوس رو آپدیت نکنید. این مدلی رو ندیده بودم که دیدم! ضمناً بعد از اتمام آپدیت فلش رو سریع در بیارید وگرنه به صورت لوپ بعد از ریستارت دوباره بایوس رو فلش میکنه و این کار تا بی نهایت ادامه پیدا میکنه!!!
بایوس رو آپدیت کردم.دراویر LAN جدید هم گیگا گذاشته توی سایتش اونم آپدیت کردم. ورژن جدید Rapid Storage Technology هم آپدیت کردم(والا تا یک هفته پیش این ورژن ها روی سایت نبودن نمیدونم چطوری نوشته برج 4 روی سایتش قرار گرفتن!)
حرف من هم همینه! دقیقاً مشکل از کروم یا فایرفاکسه. من در سایت ترفداری و سایت goal که میرم این اتفاق زیاد می افته!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط roohe_sargardan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فلش پلیر رو نصب نمیکنم ولی اون هم قطعاً بی تاثیر نیست.
من که همه راهکارهای سخت افزاری که دوستان گفتند رو رفتم حالا فعلاً باید منتظر بمونم که دوباره بلواسکرین میاد یا نه
Bookmarks